Serbian Bulgarian English Greek Italian Spanish

OD TEMELJA PA DO KROVA SVE VAM NUDI ŠUMADIJA NOVA

PRODAJEMO NAJKVALITETNIJI PELET

PORUČITE GAJBICE NA VREME

RADNO VREME STOVARIŠTA OD 07H-15H

DOČEKAJTE ZIMU SPREMNI - KUPITE OGREV

TRGOVINSKO PREDUZEĆE NOVA ŠUMADIJA D.O.O.

 

        Trgovinsko preduzeće Nova Šumadija se nalazi u Grockoj, na Smederevskom putu, između Beograda i Smedereva na Dunavu. U okviru preduzeća postoje 3 lokacije, od toga dva prodajna mesta, odnosno stovarišta i pogon za proizvodnju drvene ambalaže, patosa i elemenata za iste. Preduzeće je osnovano 24.01.1996. godine. Njegovi osnivači i vlasnici su Violeta i Miloje Rajković. Prvobitna delatnost Nove Šumadije bila je trgovina građevinskim materijalima i transport robe. Tokom narednih godina preduzeće je proširilo svoje delatnosti i počelo da se bavi proizvodnjom drvene ambalaže. Zbog izvrsnog kvaliteta, pouzdanosti i konkurentne cene naše proizvode izvozimo u nekoliko zemalja Evropske unije. Preduzeće napreduje i raste iz godine u godinu tako da trenutno broji preko 100 stalno zaposlenih ljudi na raznim pozicijama. Imamo visokokvalitetno i edukovano osoblje koje će uvek biti raspoloženo da Vam pomogne u pronalaženju rešenja, davanju informacija ili da Vam pruži kvalitetne komercijalno-tehničke savete.

 

        Glavne delatnosti našeg preduzeća se mogu podeliti u tri kategorije :

  • PROIZVODNJA: Drvene ambalaže, patosa za gajbe, elemenata za gajbe, fert gredica...
  • PRODAJA: Građevinskog materijala, stanova i lokala u Grockoj, hidro i termo izolacije, fasada, boja i lakova, metalne galanterije, suve gradnje, elektro materijala, vodovodnog i kanalizacionog materijala, šrafovske robe, ogreva...

  • USLUGE: Prevoza, mašinskih iskopa zemlje, mašinske obrade betonskog gvožđa, kolske vage...

 

        Na našim stovarištima možete naći kompletan građevinski materijal za sve vrste građevinskih radova i adaptaciiju Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Trenutno u ponudi imamo približno 12.500 artikala. Sarađujemo sa najkvalitetnijim proizvođačima građevinskih materijala, opreme i alata. Imamo veliki vozni park da bi Vam olakšali transport i isporuku robe.

 

        Posetite nas i uverite se u niske cene, kvalitet naših usluga i asortiman proizvoda koji će završiti sve Vaše poslove!

 

https://instagram.com/novasumadija?igshid=ZDdkNTZiNTM=

 

Načini plaćanja

• Plaćanje čekovima do 3 mesečne rate, debitnim i kreditnim karticama

Osnovni podaci

• Matični broj: 17094939
• PIB broj:101878217
• PDV broj:131145157

Tekući računi:

• Komercijalna banka 205-32569-60
• Raiffaisen bank 265-6410310003353-09