Serbian Bulgarian English Greek Italian Spanish

OD TEMELJA PA DO KROVA SVE VAM NUDI ŠUMADIJA NOVA

PRODAJEMO NAJKVALITETNIJI PELET

PORUČITE GAJBICE NA VREME

RADNO VREME STOVARIŠTA OD 07H-15H

DOČEKAJTE ZIMU SPREMNI - KUPITE OGREV

   
 UGALJ 

 

        Sirova Kolubara je lignitni, najpoznatiji i najrasprostranjeniji ugalj u Srbiji. Gornja toplotna moć "Sirove Kolubare" je oko 2500 kcal, dok donja toplotna moć iznosi 2000 kcal. Sirova Kolubara je karakteristična po tome što nema veliku kaloričnu moć i može se ložiti u šporetima ili pećima na čvrsto gorivo.

        Sušeni Vreoci je tip sušenog lignita koji je pogodan za loženje u pećima na čvrsto gorivo kao i u kotlovima jer razvija visoke temperature. Kalorična vrednost dostiže i do 3000 kcal.
 

        Ugalj Banović je najprimenjeniji ugalj od uvoznih na našem tžištu iz razloga što ima prosečnu kaloričnu vrednost od oko 4000 kcal. Ugalj Banović razvija optimalne temperature i u mesecima kada je temperatura znatno u minusu i kada je u blagom plusu. Ugalj je kaloričan i dugo drži toplotu tako daje interval loženja dosta ređi nego kod ostalih ugljeva. Najviše se koristi granulacija kocka. Dosta je kompaktan i težak tako da ne treba puno prostora za skladistenje.

 

   
 OGREVNO DRVO 

 

        Bukovo i hrastovo drvo kod nas možete kupiti u obliku cepanica ili oblica. Drva se prodaju umetrena a cena je po prostornom metru.

Bukova i hrastova drva

Usluga sečenja

Usluga cepanja

 

 

   
 PELET 

 

        Pelet Bio energy point pakovanje od 15kg                    Pelet Holctim Ivanjica pakovanje od 15kg     

 

 

 

 

* Za Vas možemo obezbediti transport i isporuku. Cena zavisi od količine kupljene robe i udaljenosti na koju se ogrev dostavlja.

Načini plaćanja

• Plaćanje čekovima do 3 mesečne rate, debitnim i kreditnim karticama

Osnovni podaci

• Matični broj: 17094939
• PIB broj:101878217
• PDV broj:131145157

Tekući računi:

• Komercijalna banka 205-32569-60
• Raiffaisen bank 265-6410310003353-09